Desert foietaj cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 16 Iun 2020 | 6482 vizualizari

 

Intotdeauna mi-au placut placintele cu branza si aluatul foietaj. Asta este o placinta sa zic asa cu aluat foietaj cumparat...

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de aluat foietaj (cumparat)
  • Umplutura:
  • 500 gr branza de vaci sau crema de branza
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 5 linguri de gris
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu branza:

Incepem cu umplutura.
Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga grisul si se incorporeaza.

Intindem prima foaie de aluat in tava cu hartie de copt, punem compozitia de branza, cealalta foaie de aluat foietaj si intepam cu furculita din loc in loc.

O punem in cuprorul preincalzit la 170 grade Celsius si coacem pentru 30-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pentru Mos Nicolae